BELLA VITA ENKHUIZEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 995 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bella Vita Enkhuizen. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 22:25 Twee schandalige kleine pizza's. Hadden het formaat van een kinderpizza en 30 euro voor betaald. Dit zijn prijzen van een grote pizza. De extra's die op de nota en in het menu staan zijn niet geleverd maar wel betaald!
19 sep 2022 om 21:24 Pizza was lekker maar korst beetje verbrand, jammer!
17 sep 2022 om 23:05 Kleine pizza 4 formaggi besteld. Pizza was mega dik (waarschijnlijk hele deegbol gebruikt), deeg niet gaar en beleg verbrand. Zoveelste slechte ervaring, helaas. Dit was daarom de laatste keer.
8 sep 2022 om 4:11 Waardeloos. Niet de juiste pizza's, groot besteld klein gekregen. Erg lange bezorgtijd. Pizza's waren taai, en zwart.....'t Is dat we visite hadden......dit geef je je kinderen niet te eten. Was overigens niet de eerste keer. Laatste keer dus.
1 sep 2022 om 19:09 Niet de beste pizza. Niet lang genoeg in de over gezeten. En wanneer je een pizza "vulcano" noemt, verwacht ik tenminste een hintje pittig te proeven. Maar zat enkel doodnormale paprika op. Makkelijk om beter te bestellen in Enkhuizen.
7 aug 2022 om 20:38 De pizza’s waren erg goed, de smaak uitstekend( niet te overdreven gekruid)en het gebruik van verse producten. Wij zijn zeer tevreden. Zeker voor herhaling vatbaar.
1 aug 2022 om 21:39 De pizza diavolo leek verdacht veel op een pizza met salami en rode paprika. Veel zorg besteedt aan het verbergen van de chorizo en spaanse pepers, die waren namelijk niet te vinden. Wat betreft aanwezigheid van de ingrediënten dus een tegenvaller
29 jul 2022 om 19:24 Op tyd en het was heerlijk
26 jul 2022 om 17:15 Erg weinig champignons op de pizza, en de pizza was ook klein. Had dus net zo goed een kleine pizza kunnen bestellen erg jammer. Al het beleg zat aan 1 kant en was 1 natte plek van olie. Desondanks was de pizza wel lekker
25 jul 2022 om 12:43 Spaghetti met agilio en gamba's zat deze keer iets minder smaak aan. De salade met Geitenkaas zou een beetje honing erbij erg lekker zijnwe hebben lekker gegeten. Bezorging duurde iets langer,dat is normaal op zondag,Bezorger was erg vriendelijk!
24 jul 2022 om 8:39 Pizza hawaii viel tegen. Had extra kaas gevraagd, zat er niet op. Pizza was te hard en ook droog. Kwaliteit viel me tegen. Jammer....
18 jul 2022 om 20:45 Kwaliteit van de pasta’s Met de jaren helaas hard achteruit gegaan Net als de hoeveelheid